Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 17:00 info@medhorses.com Maak nu een account aan.
(0 artikelen) Winkelwagen
0 artikelen, Totaal € 0,00
Filter producten (0)

CategorieReset filter

Eczeemdekens - Paardendekens

Eczeemdekens heeft Medhorses van verschillende merken, zoals BR, Premiere, Sectolin, Equi-theme. Deze eczeemdekens zijn in verschillende prijs klasses en maten te verkrijgen. De kleuren die beschikbaar zijn van eczeemdekens zijn blauw, bruin, grijs en zwart.

Een Eczeemdeken voorkomt dat uw paard of pony eczeem krijgt wat veroorzaakt wordt door vliegjes, mugjes ook wel knutten genaamd.

Eczeemdekens moeten voor het beste resultaat dag en nacht gedragen te worden door paard of pony.
Eczeemdekens zijn gemaakt van een waterdoorlatende dunne, lichte stof zodat in de zomer het paard het niet te warm krijgt. Tevens worden sommige eczeemdekens ook gebruikt als zomerdekens omdat eczeemdekens het paard ook goed beschermt tegen UV-straling van de zon.

Eczeemdekens van Medhorses zijn goed wasbaar en behouden daarbij hun kwaliteit. De eczeemdekens binnen ons assortiment zijn van goede kwaliteit en van gerenommeerde merken. Je kunt deze eczeemdekens meerdere seizoenen gebruiken.

Eczeemdekens gaan vanaf de maat 125 cm tot 220 cm. Deze eczeem-dekens zijn allemaal voorzien van een hals en buikflap. Het zijn zeer fijnmazige dekens.

Let op: Begin in het voorjaar tijdig met het gebruiken van de eczeemdeken om je paard of pony te beschermen. Gebruik de eczeemdekens samen met een vliegenkap, neusnetje of hoofdkap. Halsdekens en nekstukken zijn los verkrijgbaar.

Kijk voor de juiste maat in onze matentabel

Geen producten gevonden, pas het filter aan of probeer een andere productgroep.

Op de hoogte blijven van alle acties ?

Aanmelden